Opg Zdenko Lončarić

menu

OPG Zdenko Lončarić

OPG Zdenko Lončarić

Pčelarstvo Lončarić je osviješteno poljoprivredno gospodarstvo koje se pčelarstvom bavi radi očuvanja prirode, bioraznolikosti šuma i bilja na ovim prostorima. Za taj rad pčele nas nagrađuju viškovima svojih proizvoda koje nudimo i Vama na kušanje. Posjedujemo 67 košnica i svake se godine trudimo njihov broj povećavati.
Pčelinjaci nam se nalaze u okolici Koprivnice, od plavo zelene rijeke Drave do šumovitih podravskih brežuljaka, pa možemo reći da
smo orijentirani isključivo na proizvodnju podravskih medova, posebno onih od bagrema, kestena, lipe i livadskog cvijeća. Svi naši medovi nose certifikat Med iz Lijepe naše, čime se dokazuju njegova ispravnost i podrijetlo.
Osim standardnih proizvoda, ponosni smo i na naš, za sada jedini hrvatski dodatak jelu na bazi meda. Riječ je o “Srditom medu“ koji se sastoji od mješavine bagremovog meda i ultra ljutih chili papričica i idealan je dodatak paprikašima, gulašima i sličnim jelima. Nositelj našeg obiteljskog gospodarstva Zdenko Lončarić, već godinama na razne načine aktivno sudjeluje u promociji pčelarstva kao poljoprivredne grane. Nositelj je projekta “Medeni doručak“ kojim se promoviraju zdrav način prehrane te med kao namirnica koja pomaže bržem razvoju dječjeg organizma, posebno u predškolskoj dobi. Predsjednik je Pčalarske udruge “Lipa“ iz Koprivnice. Ukoliko želite kušati i konzumirati naše pčelinje proizvode slobodno ih naručite. Šaljemo ih putem dostavnih službi u sve dijelove Hrvatske i inozemstvo, pri čemu se cijena proizvoda uvećava za troškove dostave.
Vodite brigu o svom zdravlju te izaberite neki od brojnih proizvoda iz našeg asortimana.

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward